DOMUS Kris je agencija za prodaju nekretnina sa dugom tradicijom uspešnog poslovanja. Kod nas možete pronaći sve, od najpovoljnijih do najluksuznijih objekata u Vrnjačkoj Banji.

Osnovna delatnost agencije je posredovanje u prometu svih vrsta nepokretnosti uključujući stanove, kuće i placeve.

Agencija DOMUS Kris je upisana u registar posrednika u prodaji nekretnina pod brojem 1506, a imamo položen stručni ispit i upisani smo u registar posrednika Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, što garantuje kvalitet, olakšava kupovinu ili prodaju nekretnina i štedi Vaše vreme i novac. Podrazumeva se da je naše poslovanje u potpunosti prilagođeno zakonu o prometu nepokretnosti.

Donošenje odluke o kupovini ili prodaji nepokretnosti predstavlja jedan od najznačajnijih koraka u životu svakog pojedinca. Upravo se na toj činjenici i zasniva naš rad i stoga se trudimo da radimo u Vašu korist i na obostrano zadovoljstvo.Svi strahovi i dileme koje imate pri realizaciji kupovine ili prodaje nepokretnosti biće otklonjeni angažovanjem DOMUS Kris agencije. Razgovarajte sa nama o Vašim potrebama i željama i mi ćemo Vam predložiti najbolje rešenje i asistirati tokom celokupnog procesa.

DOMUS Kris agencija Vam stoji na raspolaganju ako je potrebno:

  • Da dođemo kod Vas ili Vas primimo u svojim prostorijama i pružimo stručan savet kako najbrže realizovati kupovinu ili prodaju
  • Da procenimo vrednost Vaše nekretnine
  • Da oglasimo nekretninu u dnevnoj štampi, na internetu,sajtu i drugim relevantnim oglasnicima
  • Da dovedemo potencijalnog kupca u najkraćem roku
  • Da pregovaramo profesionalno u Vaše ime
  • Da pronađemo za Vas adekvatnu nepokretnost, poštujući Vaše želje i potrebe
  • Da Vam prezentujemo bazu podataka svih nekretnina na tržištu i razgledanje istih

Kontaktirajte nas

Pomažemo vam da odaberete svoju nekretninu i odgovaramo na svako vaše pitanje.